Dhjetë vende ku shqiptarët kanë të paktën një foto

Dhjetë vende ku shqiptarët kanë të paktën një foto (FOTO)

Ekzistojnë disa vende ku pothuajse çdonjëri prej nesh ka një fotografi. Bëhet fjalë për ato monumente, hapësira, hotele apo lokale që janë kthyer në një tendencë vetëm për shkak të fotografive të shumta që shqiptarët kanë bërë dhe shpërndarë në rrjetet sociale.

Sigurisht që zhvillimi teknologjik dhe përdorimi në masë i smartphon-ave dhe Facebook-ut, Snapchat-t dhe Instagram-t kanë bërë që “fama” e këtyre vendeve të rritet akoma më shumë. Që nga monumenti “New Born” e deri tek “Syri i Kaltër”, këta janë dhjetë fiksimet e shqiptarëve.

Instalacioni ‘Reja.al’, pranë Galerisë së Arteve

Për vrap, por edhe për foto, nga Liqeni Artificial

Pishina e hotelit “Swiss Diamond” në Prishtinë

Selfie në makinë teksa presim të lirohet trafiku!

Çdo vit, pema e Vitit të Ri në qendër të Tiranës kthehet në sfondin e preferuar për fotografi.

Selfie para pasqyrës!

Palestra nuk do kishte kuptim pa një fotografi

Monumenti ‘New Born’, simbol i Pavarësisë së Kosovës

Syri i Kaltër, që pret çdo vit qindra turistë shqiptarë dhe të huaj

Pas Syrit të Kaltër, Driloni është vendi i dytë që ofron pamje mahnitëse për të shkrepur fotografi.