DHP: Vazhdohet afati për taksat dhe raportet vjetore

Drejtoria e të Hyrave Publike ka sjellur sot vendim që, afatet për dorëzimin e taksave të paraqitura dhe raporteve vjetore të taksave, të vazhdohen edhe për pesë ditë tjera pune, përcjell

Përderisa kontabilistët alarmuan se ka probleme me sistemin e-taksave, DHP ka sjellur vendim, afatet për dorëzimin e taksave të paraqitura dhe raportet e taksave vjetore vazhdohen edhe për pesë ditë tjera pune.