DIÇKA PO ZIHET ! A KA SKENAR PËR PROLONGIM TË ZGJEDHJEVE ?Ja se çka thotë analisti Sefer Tahiri

Disbalansi i numrit të votuesve në njësinë zgjedhore numër 6 mund të jetë shkak që disa parti shqiptare të bojkotojnë zgjedhjet, mëson KDP nga burime mirë të informuara.
Në këtë drejtim, në disa portale u shfaq informacioni se “BDI bojkoton zgjedhjet”, që më pas i njëjti të fshihet.
Zgjedhjet në Maqedoni janë caktuar për 11 dhjetor dhe vijnë pas një krize që filloi nga mospranimi i rezultateve të zgjedhjeve parlamentare të vitit 2014 nga ana e opozitës maqedonase.