Digjet nje autobus i linjes 66 ne Shkup

 

Autobus I JSP I cili udheton ne linjen 66 deri ne Buçinc, sot ne mengjes u dogj ne afersi te fshatit Miladinovci.

Sipas qytetareve qe udhetonin me autobus thone se kjo nuk eshte hera e pare qe udhetimi public  ka probleme, ku shpesh here ndodh qe autobuset e tyre te kene problem si dhe te kene vonesa per ne pune./Antpress