Digjet një autobus në të cilin ishin gratë që ktheheshin nga tubimi i VMRO-së

Një autobus është djegur në të cilin kanë qenë gratë të cilat janë kthyer nga tubimi i VMRO-së. Ngjarja ka ndodhur rreth ores 20.00 dhe njoftohet se nuk ka të lënduar. Autobusi ka qenë nga Manastiri.