Digjet një makinë pune në Prishtinë

Një makinë pune është përfshirë nga zjarri mbrëmë në Prishtinë.

Sipas Policisë, në rrethana të panjohura, makina është kapluar nga zjarri, e cila ishte afër shtëpisë së tij.

Zjarrfikësit kanë dalë në vend-ngjarje dhe e kanë shuar zjarrin. Përveç dëmeve të konsiderueshme materiale nuk raportohet për të lënduar