Digjet një shtëpi në Dizhon të Shkupit

Mbrëmë në lagjen e Dizhonit në Shkup ka shpërthyer një zjarr në shtëpinë e 32 vjeçarit L.A, transmeton ANTPRESSTani për tani arsyet që kanë shkaktuar shpërthimin e zjarrit nuk janë të njohura, njofton SHENJA.
Si pasoj e zjarrit është djegur pjesa e kulmit të shtëpisë dhe një pjesë e katit të parë.

Zjarri është shuar nga ekip i njësitit të zjarrfikësve.