Dilara bëhet nuse shqiptare

Shqiptarët e njohin si Dilara aktoren e njohur turke Ebru Ozkan nisur kjo nga roli te “Fatet e Kryqëzuara”.

Dilara ka një lidhje shumë të ngushtë me shqiptaret, pasi ajo është dashuruar dhe martuar me një shqiptar, Ertan Shabani.

Ertan Shabani është aktor shqiptar nga Shkupi i cili, punon si aktor edhe në Turqi. Në ceremoninë martesore të çiftit ka pasur shumë aktorë mes tyre edhe shqiptarë