Dita e Evropes festohet edhe ne Maqedoni nga funksionaret shteteror

Dita e Evropës edhe këtë vit tradicionalisht uli në tryezën e përbashkët të “BE mëngjesit” korin diplomatik, ambasadorët dhe funksionarët shtetëror.
Ky eveniment i organizuar në kuadër të Sekretariatit për Çështje evropiane precizon objektivat euro-integruese të vendit. Duke marr në konsideratë mbështetjen e parezervë të BE-së dhe NATO-s ndër vite, e kemi për detyrë që të definojmë dhe orientojmë politikat e vendit drejt familjes së bashkuar evropiane./Antpress