Dita e flamurit: Komuna e Çairit me program festiv në Sheshin Skënderbeu

Me rastin e përvjetorit të festës kombëtare të flamurit dhe pavarësisë së Shqipërisë, Komuna e Çairit organizon program festiv në Sheshin Skënderbeu me fillim nga ora 15:00 si në vijim:

– 15.00- Manifestim solemn të organizuar nga ana e Unionit të nxënësve shqiptarë dhe

– 18.00- Koncert me këngëtaret Altuna Sejdiu – Tuna dhe Leonora Jakupi.