Dita e fundit për formimin e Qeverisë. Te gjithe ne pritje

Mandatari Nikolla Gruevski, njëherit edhe kryetar i OBRM-PDUKM-së parti e cila në zgjedhjet e fundit fitoi 51 mandate sot (deri në mesnatë) e ka afatin e fundit për të formuar shumicë parlamentare me të cilën do të votonte përbërjen e re qeveritare.Te gjithe jane ne pritje se cfare do te ndodh deri sot ne mesnate ku dhe skadon afati.