Dita e parafundit e fushates.Ja ku do jene partitë politike

‘Rilindje me Besë’ do të mbajë tubim në Çair

Tubim qendror në Shkup do të mbajë ‘Aleanca për Shqiptarët’

Koalicioni “Për Maqedoni më të mirë” i kryesuar nga OBRM-PDUKM, do të mbajë mitingje në Butel, Gazi Babë dhe Shuto Orizare, ndërsa Koalicioni “Për jetë në Maqedoni” në mitingje në Radovish dhe në Strumicë.                        BDI do te jete ne Tetove dhe Gostivar PDSH do te mbaje tubim perfundues ne Tetove

BKryetari i LSDM-së Zoran Zaev do të ketë takime me përfaqësues të Odave ekonomike të Maqedonisë.