Ditë zie për Rozana Radin

Rozana Radi ka lajmëruar pak minuta më parë ndarjen nga jeta të gjyshes së saj. Roza Radi, nëna e dy artistëve si Françesk dhe Ferdinand Radi si dhe gjyshja e disa nipërve dhe mbesave të njohur në botën mediatike, sapo është ndarë nga jeta. Rozana ka vendosur shenjën e zisë në profilet e saj, duke njoftuar edhe detajet e ceremonisë mortore.