Doktoresha dhe politikanja më seksi në botë (FOTO)

Është vetëm 23 vjeçe dhe suksesi i saj ka arritur kulmin, Maja Pavloviç njihet edhe si femra me seksi që i është futur politikës në Serbi, përveç politikës ajo është edhe kampione në fitnes, poashtu edhe një mjeke seksi që do të dëshironit t’ju mjekojë.

Ajo përveq politikës kryen edhe studimet në mjeksi që është në vitin e pestë me një mesatare 9, por pavarësisht studimeve ajo arrin të gjejë kohë edhe për stërvitje dhe për të fituar tituj.

LEXO:  Kristina Prengaj më shpërthyese se kurrë më parë (FOTO)

Përveç sportit, më shumë kohë ajo kalon në universitet, ku është një studentet e rregullt.

” Dua të bëhem kardiologe, natyrisht, në qoftë se specializohem. Unë e dua mjekësinë dhe ajo është në vendin e parë, sepse ajo më lejon mua që të kem më shumë opsione në jetë, për të cilën nuk duhet vazhdimisht të konkurojë” ka thënë Maja, për telegrafin serb.