Dolen rezultatet perfundimtare te zgjedhjeve. Ja çka keni votuar

KSHZ-ja publikoi rezultatet e para zyrtare dhe i përktheu ata në mandate deputetësh.
VMRO fiton me 51, LSDM me 49, BDI 10, BESA 5, Aleanca për shqiptarët 3, PDSH 2.

Zona 1
LSDM 10, VMRO 8, BESA 1, BDI 1 mandat

Zona 2
VMRO 9, LSDM 8, BDI 2, BESA 1 mandat

Zona 3
VMRO 11, LSDM 9

Zona 4
LSDM 10, VMRO 10

Zona 5
LSDM 9, VMRO 9, Aleanca për Shqiptarët 1, BDI 1

Zona 6
BDI 6, VMRO 4, LSDM 3, BESA 3, Aleanca për Shqiptarët 2, PDSH 2