Donte të bënte foto të paharrueshme, por … ja fundi i tmerrshëm i nuses!

Shumica e grave ëndërrojnë për një dasmë përrallore, e cila ndoshta është edhe arsyeja pse kjo nuse vendosi që të bënte dicka ndryshe.
Nusja nga Oakland, Neë Jersey kishte zgjedhur që të bënte një set fotografik me një kalë njëbrirësh për ditën e saj të madhe.
Sue Allegretta pësoi një incident fatkeq, nga i cili përfundoi në ujë , duke bërë që të “prisheshin” edhe fustani i saj si dhe tufa e luleve. Por kafsha e madhe, siç duket nuk e mori me shumë ngazëllim futjen në ujë, gjë që bëri që ta rrëzonte atë nga shpina e tij.