Dr.Ilir Luma i vetmi mjek shqiptar pjesëmarës në festivalin e shëndetsisë në Novi Sad

img_1476
img_1474
img_1475Festivali i shendetsise. Me moton. “Novi Sadi e cmon shendetin. Ligjerues eminent nga lamia e shendetsise, rekreacionit, sportit, kujdesit shendetsor, ushqimit te shendetshem, mjeksise alternative dhe turizmit shendetsor. Ne kete seminar me temen nga shendetsia komplementare u paraqit edhe Dr. Ilir Luma me temen “semundjet reumatizmale dhe trajtimi i tyre permes metodollogjise komplementare. Njeherit Dr. Ilir Luma tek nje numer te madh te pacientve prezentoj metodologjine e Analizes quanto-magneto’rezonante” . Seminari vazhdon me punimet edhe te shtunen./Antpress