Dramë në Gostivar. I fejuari mban mbyllyr të dashurër tre dit në hotel

Një dramë e vêrtete ka ndodhur per vazjen nga doberdolli pasi qe i fejuari i saj e ka mbajtur 3 dite mbyllur ne dhomen e hotelit. Ratsi eshte paraqitur ne polici dhe po meren masat e duhura.