Drejtësia e Sharias: U dënua sepse bëri seks jashtëmartesor

Në disa vende të botës, seksi jashtëmartesor mund t’ju kushtojë më shumë nga ajo që imagjinoni.

Kësja vajze në Indonezi i ka kushtuar shtrenjë seksi jashtë martesës pasi ajo është fshikulluar me kamxhik në publik.

Autoritetet vendose e kanë rrahur publikisht në mënyrë që të bëhet shembull për femrat e tjera që most ë guxojnë të bëjnë të njëjtën shkelje.

Kjo grua dhe ky burrë janë akuzuar se kanë bërë seks jashtëmartesor dhe kanë shkelur ligjin e Shaira-s.

Femra është rrëzuar në tokë duke qarë pasi dhimbjet ishin të padurueshme. Në fakt të fshikulluara ishin dy gra dhe dy burra nën të njëjtën akuzë.