Dubai, Do të ndërtohet aeroporti me 220 milionë pasagjerë në vit

Dubai planifikon ndërtimin e aeroportit më të madh në botë, ku pritet të kalojnë 220 milionë pasagjerë në vit.

Me ndërtimin e këtij aeroporti Emiratet e Bashkuara kërkojnë të forcojnë pozitat e tyre në fushën e aviacionit.

Çdo gjë është gati nga ana e dokumentacioneve dhe qeveria ka kërkuar një hua prej 3 miliardë dollarë bankave të vendit për ndërtimin e aeroportit.