DW: Raund i ri i Luftës së Ftohtë

Vendimi i Kongresit amerikan për të shtrënguar sanksionet ndaj Moskës ka provokuar zhgënjim, mosbesim dhe nevojën për hakmarrje, dhe shumë politikanë rusë dhe ekspertë flasin rreth kthimit të Luftës së Ftohtë, shkruan sot radion shtetërore gjermane “Deutsche Welle”.

Sipas DW-së veprimi i Kongresit amerikan ka shuar përfundimisht shpresat ruse për një fillim të ri në marrëdhëniet me SHBA-të.

“Uashingtoni, Moska kanë lansuar zyrtarisht Luftën e Ftohtë”, thotë për radion gjermane gazetari dhe publicisti Konstantin Eger