Dy familje largohen nga aeroplani për një arsye të çuditshme! (Video)

Një video e bërë në brenda aeroplanit që do të fluturonte nga Bali në Adelaide tregon një grup njerëzish duke u larguar nga aeroplani, para ngritjes.

Dhe arsyeja pse ata janë larguar thuhet se ka qenë fakti se ata kanë kërkuar që të ulen afër njëri-tjetrit.

Por sipas kompanisë, kjo nuk mund të ndodhte sepse ata kishin zënë vendet e pasagjerëve të tjerë.