Dy tërmete sot në Maqedoni

Një tërmet ka ndodhur rreth ores 15 me epiqender 62 km ne lindje te Shkupit dhe me inensitet prej 2.5 shkalle ndersa termeti tjeter ishte ne ora 22.15  ne Shkup me intenstitet orej 1.8 shkalle. Lëkundjet e tokes vazhdojne ende ne gjithe teritorin e Maqedonise dhe ne gjithe ballkanin/antpress