E çuditshme, por e vërtetë – Suedi, Hapen dyqane edhe për minjtë

Edhe pse na duket tepër e çuditshme, në Malmo të Suedisë janë hapur dyqane për brejtësat.

U hapën shumë prej tyre në të njëjten kohë. Këto dyqane kanë  një menu mjaft të gjerë , ku minjtë mund të gjejnë aty çfarë të dëshirojnë. Disa prej tyre shesin arra, bajame dhe shumë të tjera ofrojnë djath. Përveç dyqaneve, jane vendosur edhe postera për koncerte dhe evente të ardhshme të këtyre minjëve. Gjithashtu është hapur dhe llogaria e tyre në rrjetin social “Instagram”.

little-mouse-shop-sweden-11little-mouse-shop-sweden-8little-mouse-shop-sweden-7