E dalloni dot macen në këtë fotografi

Duket si një foto e zakonshme e realizuar jashtë në rrugë por aty ka dicka se vështirë vërehet nga syri i njeriut.
Aty ndodhet një mace. Macja quhet Luna dhe ka faqen e saj në Facebook, të cilët ja kanë krijuar pronarët që e duan shumë.
Ata realizuan këtë foto dhe e shpërndanë në internet se a do e dallonin dot përdoruesit e internetit macen e tyre.