E dashura e cilit biznesmen është Adelina Berisha? (Foto)

Zakonisht këngëtaret e bukura i kanë lidhur me njerëz të pushtetshëm e të pasur. Herë i kanë quajtur të dashura politikanësh, biznesmenësh, etj.

Pre e thashethemeve shpesh ka qenë edhe këngëtarja Adelina Berisha, që është aktualizuar mjaftë falë këngëve dhe pamjes së saj joshëse, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse e re në moshë, shpesh kanë dalë fjalë për të, që këngëtarja i ka cilësuar si thashetheme. U tha se ka qenë në lidhje me një biznesmen, ani pse kjo lidhje ishte jetëshkurtër.