E dhimbshme: Mesazhi prekës i vëllaut të mësueses që u vetëvra sot në lagjen “Dardania”

Jeta e saj mori fund në moshën më të mirë. Ishte vetëm 34 vjeç, por Fillojeta nuk deshi të jetojë më gjatë. Një hall i madh e shtyri atë t’i jap fund jetës duke u hedhur nga një objekt në lagjen Dardania në Prishtinë.

Fillojeta u nda nga jeta dhe la dhimbje të madhe te familja e saj, vëllau i saj pas vdekjes së motrës në Facebook ka shkruar mesazh prekës për vdekjes e motrës.

Ky është postimi i vëllaut të Fillojetë Hykollit, Gentritit:

28.09.2016 All-llahu të shpërbleft me xhenet motër e dashur, shkove në ahiret në moshë të re por ky është caktim i të lumit All-llah. Të atij jemi dhe tek ai do të kthehemi.