E dhimbshme, një notë i kushton jetën, vajza vret veten se nuk merr dot 10

Një nxënëse e talentuar i dha fund jetës pasi nuk kishte marrë 10 në provim. Harpreet Kaur Hallaith, 18 vjeçe, studionte në kolegjin prestigjioz të Wolverhampton.
Ajo duhet të merrte dy A (ekuivalente me 10 në Shqipëri) me yll dhe dy A në mënyrë që të ndiqte studimet për histori ruse në Universitetin e Durhamit.
Në provimi e 18 gushtit, ajo kishte marrë vetëm një A dhe dy Bs, në rusisht, latinisht dhe në histori.
Notat e saj ishin mjaft të mira për të vazhduar studimet në Universitetin e Edinburgut. Ata natë, vajza la shtëpinë e saj për të dalë në një shëtitje.
Prindërit e shqetësuar e raportuan atë humbur, e cila nuk u kthye atë natë. Policia gjeti vajzën rreth 11 milj në Brifgnorth Shropshire, së bashku me një shënim.