E frikshme, 4 djem shqiptarë përgjakin dykrenaren me rastin e 104-vjetorin (VIDEO)

Me rastin e 104-vjetorit të shtetit shqiptar, disa djem kanë zgjedhur një mënyrë mjaft të veçantë për ta festuar por në të njëtën kohë është edhe e rrezikshme për shëndetin.

Një video e publikuar në internet tregon shqiponjën të piktuar me gjak.

Ata e kanë lyer shqiponjën dykrenare me gjakun e vërtetë të tyre. Pasi e kanë vizatuar, në vend të bojës së kuqe dhe të zezë, djemtë zgjodhën gjakun.