E frikshme, dy hajdutët e armatosur futen në dhomën e fëmijëve, shikoni çfarë bëjnë (VIDEO)

Këto pamje të frikshme janë filmuar nga kamerat e sigurisë së një shtëpie në Florida, ku dy hajdutë të armatosur janë futur në dhomën ku dy fëmijët e familjes ishin duke fjetur.
Ata janë kujdesur që të mos bëjnë zhurmë me qëllim për të mos i zgjuar ata dhe kanë kërkuar për sendet me vlerë që mund të vidhnin. Ata kanë marrë para, karta krediti si dhe një telefon.
Pamjet janë bërë publike nga policia duke kërkuar ndihmë nga qytetarët për identifikimin e hajdutëve.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/10/25/4570010223279427273/48