E hëna 2 janari, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale sot njoftoi se 1 janari i vitit 2017 (e diel), Viti i Ri, gjegjësisht 2 Janari i vitit 2017 (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarë në Republikën e Maqedonisë.

Nga Ministria të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua urojnë Vitin e Ri