E jashtëzakonshme: Mashkulli nga Serbia dëshiron të bëhet shqiptar (FOTO)

Ivan Gojovic një mashkull nga qyteti i Jagodinës në Serbi, ka shprehur haptas dëshirën për t’u natyralizuar si shqiptar.

Disa foto që ka gjetur Gazeta Blic në rrjetin social Facebook, shihet se si i riu nga Jogodina, shkruan statuse shqip dhe thotë që ai të parët i ka pasur shqiptar.

“Katërgjyshin e kam pasur shqiptar, por tani jemi të gjithë malazez, i përkasim besimit ortodoks, por une dua të jetoj në Kosovë apo Shqipëri të marrë nuse shqiptare”, shkruan ai.

Ai po në këtë mesazh thotë që edhe emrin do ta ndrronte që të bëhej shqiptar.

Pēr më shumë shikoni këto foto ekskluzive./GzetaBlic.