E mban në mend Ardita Barakun – “Hatixhen”. Kjo është jeta e re e saj…(Foto)

 

 

“Luje, luje Hatixhe, luje, luje Haaa”. Ky refren ishte tejet popullor gjatë viteve 90-të dhe këndohej nga motrat baraku, Aida dhe Ardita. Kjo e fundit pas kësaj kënge njihej edhe si “hatixhja”, shkruan “Kosovarja”.

Ardita Baraku, e ka lënë me kohë muzikën, duke ju përkushtuar arsimimit dhe sot mban një postë me rëndësi. Motra e Aides, ish “Hatixhja”, sot është Kryeinspektore në Inspektoratin Shëndetësor të Ministrisë së Shëndetësisë, shkruan “Kosovarja”.

Ardita është nënë e një djali dhe statusi i saj është “beqare”.