E pa besueshme sa ka ndryshuar Merita Halili (Foto)

Këngëtarja tiranase Merit Halili është një zë i pa krahasueshëm, këngëtare që i ka dhënë shumë muzikës popullore shqipe, duke e kënduar e kuktivuar me mjeshtri të rrallë, shkruan “Kosovarja”.

Merit Halili ka kohë që nuk jeton në Shqipëri, pasi ajo bashkë me familjen e saj kanë krijuar jetë të re në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Këngëtarja shqiptare nuk e ka ndalur asnjëherë këngën, pasi ajo këndon standard për komunitetin shqiptar të Amerikës, shkruan “Kosovarja”.

Vitet i ndryshojnë të gjithë dhe koha nuk ka bërë kompromis as me Merita Halilin. /Kosovarja/