E pabesueshme, ja për sa minuta e ndërtojnë kinezët urën super gjigante!

Inxhinierët në Kinë kanë ndërtuar një urë gjigande për vetëm 27 minuta me ndihmën e forcave të ushtrisë.
Ura “Bailey” është 1150 metra e gjatë dhe është e ndërtuar mbi lumin Yangtze në Kinë, i cili është lumi i tretë më i gjatë në botë.
Siç shihet edhe në pamje, për ndërtimin e urës e cila është e përbërë kryesisht nga materiali i hekurit kanë marrë pjesë dhjetëra persona.