E pabesueshme, shikoni çfarë bëjnë luftëtarët e ISIS për t’i shpëtuar luftës

Disa luftëtarë të ISIS janë kapur duke u larguar nga Mosuli të veshur me rroba për femra pasi u dha urdhër që gratë dhe vajzat të evakuoheshin nga qyteti.

Beteja për të çliruar qytetin iraken ka hyrë në ditën e katërt. Komandanti Abu Bakr al-Baghadadi, dha urdhër që femrat që largoheshin nga vija e zjarrit.
Por, në këtë situatë tentuan të përfitonin disa terroristë të cilët u veshën si femra për t’iu larguar betejës.
Dy prej tyre u kapën nga trupat kurde afër Mosulit.