E quajti “lopë të shëmtuar”, ja si u hakmorr kjo vajzë ndaj të dashurit

Alvina Rayne, mamaja e dy fëmijëve  peshonte 124 kg dhe ishte shumë e tërhequr pas ushqimeve të fast food dhe ëmbëlsirave.

I dashuri saj e thërriste me emra të shëmtuar duke e ofenduar si lopë, kosh plehrash, e shëmtuar etj. Ai madje i thoshte se ishte i vetmi mashkull që rrinte me të, pasi asnjë s’do ta pranonte. Disa vite më parë, Alvina nuk mund ta pranonte më dhunën psikologjike të të dashurit dhe vendosi ta linte atë

Alvina vendosi t’i futet palestrës dhe ushqimeve të duhura në mënyrë që të ndryshonte jetën e saj.

“Pasi humba peshë, pashë mamanë e ish të dashurit dhe ajo u habit kur pa transformimin tim. Ajo i tregoi atij. Më vonë ish i dashuri më telefonoi dhe më tha: Kam dëgjuar që je bërë e bukur dhe je përpjekur të kthehesh me mua.”

Por Alvina nuk pranoi të kthehej tek ai sepse kishte gjetur mashkullin e jetës së saj./oranews

Ja si u hakmor kjo vajzë ndaj të dashurit i cili e quajti “një lopë e shëmtuar”