E rrallë: Vetura hyn nëpër fundin e ylberit (Foto)

Legjenda thotë se të gjesh fundin e ylberit dhe të hysh në të mund të transformohesh – ose të gjesh një vazo me flori.

Por siç e dëshmon kjo fotografi më poshtë, kjo legjendë do të vazhdojë të mbetet vetëm një legjendë.

Kjo pasi një veturë ‘4×4’ e gjeti vetën në fundin e ylberit duke udhëtuar nëpër një autostradë.

Përderisa shumë prej nesh shohim ylberin, pak kanë pasur fat që të shohin se ku përfundon në fakt ai.

Madje edhe shumë pak njerëz e kanë kapur këtë moment në kamerë. Kjo fotografi e rrallë u bë nga një fotograf amator përderisa ishte duke udhëtuar në Kaliforni.