E tepruar:Klasat në gjuhën shqipe me 35-40 nxënës dhe maqedonase me 15-20 nxënës

Shumica e klasave ne teritorin e Maqedonisë qe kane paralele ne gjuhen shqipe jane te stermbushura.Numri i nxenesve ne te shumten e rasteve eshte 35-40. Kjo situate vazhdon vite me radhë, ndersa paralelet ne gjuhen maqedonase kane nga 15-20 nxenes limit ky i arsyeshem per zhvillimin e procesit mësimore./antpress20120102-raspust-m