E tha shkenca: 4 pozicionet seksuale që çmendin meshkujt dhe i bëjnë të fiksohen pas partneres

Të gjithë meshkujt dëshirojnë që herë pas here partnerja e tyre të marrë iniciativën në krevat.

Nëse dëshironi që ta ‘çmendni’ partnerin tuaj, atëherë provoni këto 4 pozicionet seksuale:

1-Pozicioni i Kalërimit

2-Pozicioni i gërshërës

3-Bashkimi i breshkës

4-Pozicioni i Andromakes