E tmerrshme çka u gjet në sallën e kinemasë pas shfaqjes së filmt ’50 Shades Darker’ (Foto)

Dita e të dashuruarve solli edhe premierën e filmit të shumëpritur erotik’ 50 Shades Darker’ si vazhdtim i ’50 Shades of Grey’.

Kinematë nëpër gjithë botën ishin të mbushura me cifte të interesuar për të parë filmin. Por aty patjetër se do të ketë pasur edhe persona beqarë

Dita e të dashuruarve solli edhe premierën e filmit të shumëpritur erotik’ 50 Shades Darker’ si vazhdtim i ’50 Shades of Grey’.

Kinematë nëpër gjithë botën ishin të mbushura me cifte të interesuar për të parë filmin, transmeton ORAinfo.

Por aty patjetër se do të ketë pasur edhe persona beqarë dhe këtë e dëshmon edhe fotoja e poshtme.

Në një kinema të Amerikës ishte gjendur një trangull që më pas fotografia u postua nga vetë stafi i kinemasë.

Disa menduan se ishte shaka nga kinemaja por të tjerë e kutpuan ‘pikanten’.