E tmerrshme, ja si bëhen çantat Hermes dhe Louis Vuitton (Video)

Hetuesit e organizatës ‘PETA’ udhëtuan deri në Afrikën e Jugut për të marrë pamjet e papublikuara më parë nga kompanitë më të mëdha të therjes së strucave në botë.

Ata filmuan punëtorët teksa thernin në mënyrë tmerrshme shpendët ndërkohë që njëri prej tyre bënte humor duke thënë:“Do ta thërras tani oficerin e të drejtave të kafshëve’.

Këto thertore furnizojnë me lëkura struci, shtëpi të modës së lartë evropiane si Prada, Louis Vuitton, Hermes etj.