E tradhëtoi e dashura, ja si hakmerret djali

Djali i tradhëtuar nga e dashura e tij zgjodhi një mënyrë të çuditshme dhe më e  tmerrshmja që mund të imagjinohet, për tu hakmarrë ndaj saj. Edhe pse e dashura e tradhëtoi ai nuk ka pasur një reagim të zemëruar dhe nuk ka debatuar drejtpërdrejtë me të, por  ka sajuar një hakmarrje të hidhur e të mahnitshme.

Ai ja mbylli asaj sytë para se të hyjnë në shtëpi, e mori në dhomë dhe i këndoi “Gëzuar ditëlindjen”. Pas gjithë kësaj surprize  fshihej diçka shumë hakmarrëse pasi djali kishte paketuar të gjitha rrobat e saj për ta nxjerrë të dashurën jashtë shtëpisë