E vogla qan pas nënës që konsumoi overdozë

Një video sa prekëse aq dhe tronditëse është filmuar në një dyqan në Masacustes.

Një fëmijë 2 vjeçar qan pranë nënës e cila është e shtrirë në tokë pa ndjenja.

Sipas mediave që kanë postuar videon policia informon se gruaja kishte humbur ndjenjat pas një overdoze me heroinë.

Në video e vogla qan dhe përpiqet ta ngrejë të ëmën duke i kapur krahun.

68u568