E zë gruan me tjetër: E ftoi tërë fshatin ta shikojnë se çfarë do u bëjë, video me pamje të rënda

Një burrë zuri gruan e tij duke e tradhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhunës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte, përcjellë gazetametro.net.Kjo video thuhet se është regjistruar në pjesën lindore të Indisë.

Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë.Ai i godet të dy, herë njërin e herë tjetrin, me gjithë forcën e tij.