Edhe nje debat i fuqishem sonte ne Tv Alsat nga Nazim Rashidi

#Programi200 ju sjell debatin e radhës për zgjedhjet 2016.
Në këtë debat mund të merrni pjesë dhe JU me pyetjet tuaja.
Dërgoni në mesazh 1 pyetje të njëjtë që doni tua bëni 4 subjekteve politike shqiptare, deri nesër, e martë 06.12.2016. ora 11.00.
Në debat marrin pjesë nënkryetarë:
Izet Mexhiti, BDI
Bardhyl Dauti, PDSH
Zeqirija Ibrahimi, Lëvizja “Besa”
Agon Ferati, “Aleanca për Shqiptarët”
#AlsatM
#NazimRashidi