Edhe një fëmijë i vdekur në klinikën për fëmijë në Shkup

Vazhdojnë rastet që përfundojnë me vdekjen e fëmijëve në Klinikën për fëmijë në Shkup.

Bëhet fjalë për një fëmijë i cili më herët ishtë hospitalizuar në repartin për neurologji me simptome të humbjes së vetëdijes, pas përkeqësimit të shëndetit me shenja të sepsës dhe meningjitit, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Pas përkeqësimit të gjendjes, fëmija është nisur shtruar në repartin për kujdes intensiv në Klinikën për sëmundje të fëmijëve.

Nga Ministria e Shëndetësisë informojnë se i është dhënë kujdesi i duhur fëmijës në fjalë por ai ka ndërruar jetë në ora 15 gjatë ditës së djeshme.