Edhe një tërmet e dridh Maqedoninë

Një tërmet me intensitet prej 3.4 shkallë të Rihterit e ka dridhur Maqedoninë

Dridhjet janë ndjerë në ora 8 e 50, 19 kilometra më në jug nga Dojrani i vjetër në Maqedoni dhe 154 kilometra nga Shkupi.

Thellësia e eliqendrës ka qenë 10 kilometra. Kohët e fundit janë ndjerë shumë tërmete të dridhin dheun e Maqedonisë.

Ende nuk dihet për dëme materiale.