Edhe nje Termet regjistrohet ne Maqedoni

Tërmet i ri në mesnatë ka regjistruar Observatori evropian seizmologjik, në rajonin e Resnjës.

Në orën 01:25 dridhje prej 2.6 shkallëve Rihter janë regjistruar në perëndim të Resnjës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Tërmeti ka qenë në thellësi prej 1 kilometrave.

Dridhje në Resnjë ka pasur edhe gjatë ditës së djeshme, ndërsa gjithashtu janë regjistruar edhe në Dellçevë dhe Ohër.