Edhe tre dite perfundojne tubimet. Ja oraret per sot

.Edhe tri dite kane ngelur deri ne perfundim te kampanjes per zgjedhjet ne Maqedoni.

,VMRO-DPMNE do te mbaj tubim ne Gjorçe Petrov, Kumanove, LSDM do te jete ne Shut Orizxari dhe çair.

Pdsh per sot do te mbaje tubim ne Struge ndersa Aleanca per Shqiptaret do te takohen me qytetaret e Gostivarit